Над 600 варненци в редиците на ПП БАСТА за месец

„ПП БАСТА вече има двама представители в Общинския съвет на Варна. Това са Марио Шиваров и Марина Карапетян. Очаквам към тях да се присъединят и други.” Това заяви Павел Димитров, член на Съвета на ветераните на БАСТА,  на откриването на първия офис на партията в морската столица в събота.  Той коментира, че е удовлетворен, тъй като за по-малко от месец над 600 варненци са заявили желанието си да членуват в БАСТА.

Над 100 бяха гостите, дошли за официалното откриване на офиса на БАСТА във Варна. Той се намира на бул. "Приморски" № 39 и бе осветен от отец Стойко от Варненския манастир „Св. Св. Константин и Елена“.  „Това ще бъде централният офис на БАСТА, като такива предстои да бъдат разкрити и в останалите райони на Варна“, посочи Павел Димитров и добави, че през следващите месеци офиси на партията ще отворят врати и в общините от Варненска област.

На събитието присъстваха членовете на Съвета на ветераните на БАСТА Павел Димитров, Мирослав Найденов, Емил Димитров, Костадин Хаджигаев, Недялко Недялков и Иван Петров, както и Мария Кунина, Лиляна Пеева и Марина Карапетян от Управителния съвет на партията. С поздравителния адрес, връчен от името на УС на БАСТА, секретарят на съвета Мария Кунина поздрави варненските членове на партията за добрата работа и инициативност през последните месеци.

Бързи връзки

Has no connect to show!