Първият офис на ПП БАСТА в град Пловдив, който се намира на бул. „6-ти Септември“ № 170, беше открит в петък, 07 март 2014 г. На събитието присъстваха Емил Димитров, Мирослав Найденов, Недялко Недялков, Павел Димитров, Костадин Хаджигаев, Иван Петров и Едуард Арсенян от Съвета на ветераните, както и Мария Кунина, Лиляна Пеева, Михаела Алексиева, Кирил Делев, Стефан Борисов и д-р Николай Колев от Управителния съвет на БАСТА.
„Бих искала да ви пожелая и занапред да бъдете все така ентусиазирани, последователни и активни за постигането на общата ни цел като политическа партия – да работим в името на по-доброто бъдеще, повече възможности за хората, по-достоен живот“, се казва в поздравителния адрес на секретаря на Управителния съвет на БАСТА Мария Кунина към членовете на партията в Пловдив. „Вярвам, че структурата ни във вашия град ще се превърне в успешно звено за партията. Това се дължи преди всичко на хъса, упоритостта и целеустремеността, които показвате в работата си“, завършва поздравлението.
Лентата прерязаха Мария Кунина и Лиляна Пеева от Управителния съвет на БАСТА и Красимир Бахчовански – представител на партията в град Пловдив.

Бързи връзки

Has no connect to show!