Първият офис на ПП БАСТА в град Монтана беше открит тази събота, 7 декември 2013 г. Той се намира на бул. „Трети март“ № 84. На събитието присъстваха членовете на Съвета на ветераните на партиятаМирослав Найденов, Емил Димитров и Павел Димитров, както и Мария Кунина, Лиляна Пеева, Кирил Делев и Марина Карапетян от Управителния съвет, и Ангел Иванов от Финансовия комитет на БАСТА.
„До седмица очакваме съдебната регистрация на БАСТА вече да бъде факт, след което ще започнем активно да работим за спечелване доверието на хората”, заяви Мирослав Найденов. По думите му това ще стане трудно, тъй като народът вече отдавна няма вяра на партии и политици, но изрази надежда, че младите хора в БАСТА ще успеят да изтрият страха на обществото от политиката.
Тържествен водосвет отслужи отец Николай от монтанския храм „Свети дух“. Той пожела на БАСТА  да даде на хората справедливостта, която отдавна търсят, както и да върне вярата, която са изгубили. Отецът посъветва членовете на БАСТА да работят в името на по-доброто бъдеще за поколенията.

Бързи връзки

Has no connect to show!