Общинският офис на ПП БАСТА в Криводол отвори врати днес. На събитието присъстваха Мирослав Найденов от Съвета на ветераните на БАСТА, Мария Кунина – секретар и Лиляна Пеева – член на Управителния съвет, Георги Иванов - председател на Комисията по етика, както и Светла Кръстева от врачанската структура на партията.
Матей Илиев – представителят на БАСТА за Криводол поздрави присъстващите членове и симпатизанти, като им благодари за подкрепата и изрази надежда заедно да вложат максимални усилия, за да изградят по-добро бъдеще за хората в Северозападния град .
„Този ден, макар и студен, е радостен, защото поредната структура на ПП БАСТА отваря врати. Защото от днес, хората в Криводол ще имат врата, която е отворена за тях, ще имат място, в което могат да потърсят помощ и съвет“, заяви секретарят на Управителния съвет на БАСТА Мария Кунина. Тя поздрави присъстващите, благодари на Матей Илиев за добре свършената работа и изрази надежда офисът на БАСТА в Криводол да се превърне в място за срещи и  обсъждане на идеи, които да идват както от членовете на партията, така и от гражданите, независимо от партийната им или социална принадлежност. „Вече активно пишем и обсъждаме конкретни мерки за подпомагане преди всичко на младите хора, на малкия бизнес, на общините. Голяма част от програмата ни ще бъде насочена именно към това – в общини като Криводол да се вливат повече европейски средства, да има работа за повече млади хора, техните идеи за бизнес да бъдат по-лесно финансирани, за да могат да останат по родните си места“, добави Кунина в изявлението си.
„Мрачно е не само времето, мрачна е цялата обстановка в страната“, заяви Мирослав Найденов от Съвета на ветераните на БАСТА, който беше гост на откриването. „Виждам, че единственото, направено през последните години в Криводол, е стадионът, за който аз разписах финансирането навремето. Ако обаче всички ние не направим нещо, скоро на този стадион няма да има кой да играе“, каза още Найденов и добави, че поведението на БАСТА на политическата сцена ще бъде по-различно – докато всички политици в момента обещават, то БАСТА слуша „Затова ни предлагайте идеи, споделяйте, изисквайте  - всичко останало зависи от нас“, обърна се Найденов към симпатизантите на БАСТА в Криводол.

Бързи връзки

Has no connect to show!