„Над 400 са членовете на БАСТА в Габровско. Целта ни е да печелим доверието на хората не с политически обещания, а с действия. Затова и офисът няма да е типично политически. В него хората ще открият приятел, готов да ги изслуша и подкрепи. При нас винаги ще бъдете добре дошли“, заяви представителят на БАСТА  за Габровска област Зорница Алексиева и допълни, че е планирано откриването на офиси в Трявна и Дряново.
    Гостите поздрави и Мария Кунина, секретар на Управителния съвет на БАСТА. „Радвам се, че днес съм тук. Хубавото е, че това е втори офис, който откриваме за тази седмица. Това значи, че партията ни се разраства и продължава да работи с пълна сила. Вчера обявихме, че имаме официално решение за регистрация, което значи, че със същата активност продължаваме изграждането на структурите ни по места.“, заяви Кунина.Офисът се намира на ул. „Брянска“ №48. На събитието присъстваха членовете на Съвета на ветераните Емил Димитров, Мирослав Найденов, Павел Димитров, Недялко Недялков, както и Мария Кунина и Лиляна Пеева от Управителния съвет, и Катя Колева, Александър Цветков и Петко Дюлгеров от  Контролния съвет на БАСТА.
    БАСТА вече откри свои представителства в София, Варна, Стара Загора, Хасково, Димитровград, Монтана, Враца, Етрополе, а до края на месеца и в Пловдив и Благоевград. Така партията ще разполага с 11 офиса на територията на цялата страна и 3 клуба, ситуирани в различните райони на гр. Варна.

 

 

 

Бързи връзки

Has no connect to show!