ПП БАСТА откри общинския си офис в Бяла Слатина. Той се намира на ул. „Димитър Благоев“ № 76 (Търговския център). На събитието присъстваха Мирослав Найденов и Емил Димитров от Съвета на ветераните, Мария Кунина и Лиляна Пеева от Управителния съвет, както и Светла Кръстева - областен председател на партията за Враца.
„Удоволствие е за мен да представлявам ПП БАСТА в община Бяла Слатина. Когато ме поканиха през септември 2013 г. нещото, което най-много ме впечатли, бяха добрите идеи на хората в БАСТА. Тогава видях в лицето на г-н Найденов и г-н Димитров чисти намерения и безкористни цели – не да се връщат във властта, а да дадат път на младите и амбициозни хора да работят за по-доброто бъдеще. Това е и нашата цел към момента и вярвам, че се справяме с нея - ние в БАСТА не даваме голи обещания, а работим активно по места“, заяви Милко Симеонов - представител на БАСТА за община Бяла Слатина.
„Благодаря ви, че сте тук на това специално за нас събитие. Пожелавам много успехи на колегите ни в Бяла Слатина. Можем нескромно да заявим, че сме направили немалко за общината, но няма да спираме да работим. Надяваме се на вашето доверие и вбъдеще, занапред съдете за нас по делата ни.“, заяви в обръщението си към гостите Мирослав Найденов от Съвета на ветераните.
Гостите поздрави и Мария Кунина – секретар на Управителния съвет на БАСТА, която също пожела успех на членовете на партията в Бяла Слатина. „Вярвам, че ще постигате успехите с лекота, имайки предвид ценната подкрепа и доказания опит на г-н Милко Симеонов“, завърши Кунина.
Символично лентата на първия офис на ПП БАСТА в град Бяла Слатина прерязаха Мария Кунина – секретар на Управителния съвет и Милко Симеонов – представител на БАСТА за община Бяла Слатина.

 

Бързи връзки

Has no connect to show!