View the embedded image gallery online at:
https://bastabg.com/news/98-events#sigProGalleria27ab75a9d9

ПП БАСТА откри общинския си офис в Бяла Слатина. Той се намира на ул. „Димитър Благоев“ № 76 (Търговския център). На събитието присъстваха Мирослав Найденов и Емил Димитров от Съвета на ветераните, Мария Кунина и Лиляна Пеева от Управителния съвет, както и Светла Кръстева - областен председател на партията за Враца.
„Удоволствие е за мен да представлявам ПП БАСТА в община Бяла Слатина. Когато ме поканиха през септември 2013 г. нещото, което най-много ме впечатли, бяха добрите идеи на хората в БАСТА. Тогава видях в лицето на г-н Найденов и г-н Димитров чисти намерения и безкористни цели – не да се връщат във властта, а да дадат път на младите и амбициозни хора да работят за по-доброто бъдеще. Това е и нашата цел към момента и вярвам, че се справяме с нея - ние в БАСТА не даваме голи обещания, а работим активно по места“, заяви Милко Симеонов - представител на БАСТА за община Бяла Слатина.
„Благодаря ви, че сте тук на това специално за нас събитие. Пожелавам много успехи на колегите ни в Бяла Слатина. Можем нескромно да заявим, че сме направили немалко за общината, но няма да спираме да работим. Надяваме се на вашето доверие и вбъдеще, занапред съдете за нас по делата ни.“, заяви в обръщението си към гостите Мирослав Найденов от Съвета на ветераните.
Гостите поздрави и Мария Кунина – секретар на Управителния съвет на БАСТА, която също пожела успех на членовете на партията в Бяла Слатина. „Вярвам, че ще постигате успехите с лекота, имайки предвид ценната подкрепа и доказания опит на г-н Милко Симеонов“, завърши Кунина.
Символично лентата на първия офис на ПП БАСТА в град Бяла Слатина прерязаха Мария Кунина – секретар на Управителния съвет и Милко Симеонов – представител на БАСТА за община Бяла Слатина.

 

View the embedded image gallery online at:
https://bastabg.com/news/98-events#sigProGalleriac7f55b2f9a

Първият офис на ПП БАСТА в град Пловдив, който се намира на бул. „6-ти Септември“ № 170, беше открит в петък, 07 март 2014 г. На събитието присъстваха Емил Димитров, Мирослав Найденов, Недялко Недялков, Павел Димитров, Костадин Хаджигаев, Иван Петров и Едуард Арсенян от Съвета на ветераните, както и Мария Кунина, Лиляна Пеева, Михаела Алексиева, Кирил Делев, Стефан Борисов и д-р Николай Колев от Управителния съвет на БАСТА.
„Бих искала да ви пожелая и занапред да бъдете все така ентусиазирани, последователни и активни за постигането на общата ни цел като политическа партия – да работим в името на по-доброто бъдеще, повече възможности за хората, по-достоен живот“, се казва в поздравителния адрес на секретаря на Управителния съвет на БАСТА Мария Кунина към членовете на партията в Пловдив. „Вярвам, че структурата ни във вашия град ще се превърне в успешно звено за партията. Това се дължи преди всичко на хъса, упоритостта и целеустремеността, които показвате в работата си“, завършва поздравлението.
Лентата прерязаха Мария Кунина и Лиляна Пеева от Управителния съвет на БАСТА и Красимир Бахчовански – представител на партията в град Пловдив.

 

View the embedded image gallery online at:
https://bastabg.com/news/98-events#sigProGalleria5d59cf6831

Общинският офис на ПП БАСТА в Криводол отвори врати днес. На събитието присъстваха Мирослав Найденов от Съвета на ветераните на БАСТА, Мария Кунина – секретар и Лиляна Пеева – член на Управителния съвет, Георги Иванов - председател на Комисията по етика, както и Светла Кръстева от врачанската структура на партията.
Матей Илиев – представителят на БАСТА за Криводол поздрави присъстващите членове и симпатизанти, като им благодари за подкрепата и изрази надежда заедно да вложат максимални усилия, за да изградят по-добро бъдеще за хората в Северозападния град .
„Този ден, макар и студен, е радостен, защото поредната структура на ПП БАСТА отваря врати. Защото от днес, хората в Криводол ще имат врата, която е отворена за тях, ще имат място, в което могат да потърсят помощ и съвет“, заяви секретарят на Управителния съвет на БАСТА Мария Кунина. Тя поздрави присъстващите, благодари на Матей Илиев за добре свършената работа и изрази надежда офисът на БАСТА в Криводол да се превърне в място за срещи и  обсъждане на идеи, които да идват както от членовете на партията, така и от гражданите, независимо от партийната им или социална принадлежност. „Вече активно пишем и обсъждаме конкретни мерки за подпомагане преди всичко на младите хора, на малкия бизнес, на общините. Голяма част от програмата ни ще бъде насочена именно към това – в общини като Криводол да се вливат повече европейски средства, да има работа за повече млади хора, техните идеи за бизнес да бъдат по-лесно финансирани, за да могат да останат по родните си места“, добави Кунина в изявлението си.
„Мрачно е не само времето, мрачна е цялата обстановка в страната“, заяви Мирослав Найденов от Съвета на ветераните на БАСТА, който беше гост на откриването. „Виждам, че единственото, направено през последните години в Криводол, е стадионът, за който аз разписах финансирането навремето. Ако обаче всички ние не направим нещо, скоро на този стадион няма да има кой да играе“, каза още Найденов и добави, че поведението на БАСТА на политическата сцена ще бъде по-различно – докато всички политици в момента обещават, то БАСТА слуша „Затова ни предлагайте идеи, споделяйте, изисквайте  - всичко останало зависи от нас“, обърна се Найденов към симпатизантите на БАСТА в Криводол.

 

View the embedded image gallery online at:
https://bastabg.com/news/98-events#sigProGalleria7ddeeb267e

Първият офис на ПП БАСТА в град Монтана беше открит тази събота, 7 декември 2013 г. Той се намира на бул. „Трети март“ № 84. На събитието присъстваха членовете на Съвета на ветераните на партиятаМирослав Найденов, Емил Димитров и Павел Димитров, както и Мария Кунина, Лиляна Пеева, Кирил Делев и Марина Карапетян от Управителния съвет, и Ангел Иванов от Финансовия комитет на БАСТА.
„До седмица очакваме съдебната регистрация на БАСТА вече да бъде факт, след което ще започнем активно да работим за спечелване доверието на хората”, заяви Мирослав Найденов. По думите му това ще стане трудно, тъй като народът вече отдавна няма вяра на партии и политици, но изрази надежда, че младите хора в БАСТА ще успеят да изтрият страха на обществото от политиката.
Тържествен водосвет отслужи отец Николай от монтанския храм „Свети дух“. Той пожела на БАСТА  да даде на хората справедливостта, която отдавна търсят, както и да върне вярата, която са изгубили. Отецът посъветва членовете на БАСТА да работят в името на по-доброто бъдеще за поколенията.

 

 

 

View the embedded image gallery online at:
https://bastabg.com/news/98-events#sigProGalleriafebf39cd5b

     „Над 400 са членовете на БАСТА в Габровско. Целта ни е да печелим доверието на хората не с политически обещания, а с действия. Затова и офисът няма да е типично политически. В него хората ще открият приятел, готов да ги изслуша и подкрепи. При нас винаги ще бъдете добре дошли“, заяви представителят на БАСТА  за Габровска област Зорница Алексиева и допълни, че е планирано откриването на офиси в Трявна и Дряново.
    Гостите поздрави и Мария Кунина, секретар на Управителния съвет на БАСТА. „Радвам се, че днес съм тук. Хубавото е, че това е втори офис, който откриваме за тази седмица. Това значи, че партията ни се разраства и продължава да работи с пълна сила. Вчера обявихме, че имаме официално решение за регистрация, което значи, че със същата активност продължаваме изграждането на структурите ни по места.“, заяви Кунина.Офисът се намира на ул. „Брянска“ №48. На събитието присъстваха членовете на Съвета на ветераните Емил Димитров, Мирослав Найденов, Павел Димитров, Недялко Недялков, както и Мария Кунина и Лиляна Пеева от Управителния съвет, и Катя Колева, Александър Цветков и Петко Дюлгеров от  Контролния съвет на БАСТА.
    БАСТА вече откри свои представителства в София, Варна, Стара Загора, Хасково, Димитровград, Монтана, Враца, Етрополе, а до края на месеца и в Пловдив и Благоевград. Така партията ще разполага с 11 офиса на територията на цялата страна и 3 клуба, ситуирани в различните райони на гр. Варна.

 

 

 

Бързи връзки

Has no connect to show!